طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

راز خوش مزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دل چسب در مرینت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندن آن با تکه های نان است.

مرغ سوخاری را می توانید به راحتی در خانه درست کنید. این دستورالعمل آسان و سریع را برای بال مرغ سوخاری هم استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری: یک فنجان
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
  • فلفل سفید: یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای خوری
  • پونۀ کوهی: یک قاشق چای خوری
  • ریحان خشک: یک قاشق چای خوری
  • ران مرغ: 6 عدد
  • نان ساندویچی خشک خرد شده به میزان لازم

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مرغ سوخاری:

تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ بیفزایید. آرد سوخاری را در کاسۀ دیگری بریزید. فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، پونۀکوهی و ریحان خشک را اضافه کنید. تمام مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

ران های مرغ را در کاسه ای بگذارید. نمک و فلفل سفید را به آن افزوده و مخلوط کنید. آن را یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

سپس تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط آرد و ادویه، مخلوط تخم مرغ و در آخر خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه های مرغ، آن ها را در تابه با روغن داغ، سرخ کنید.

مرغ سوخاری ترد و خوش مزه آمادۀ سرو است. می توانید در کنار سیب زمینی سرخ شده میل کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: ashpazbashi1